Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου γηπέδου της ΑΕΚ! (pics)

liosia 0

Δείτε εικόνες από τον εσωτερικό χώρο του γηπέδου των Άνω Λιοσίων, στο οποίο θα βρίσκεται η ΑΕΚ τη νέα σεζόν.

Μετά από χρόνια αναζητήσεων για το χώρο που θα την στεγάζει και θα τον κάνει «σπίτι» της, η «Βασίλισσα» κατέληξε στα Άνω Λιόσια, καθώς σήμερα υπεγράφη το «Μνημόνιο Συνεργασίας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων» μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της ΚΑΕ ΑΕΚ, του Δήμου Φυλής, του ΣΕΦ και των Ομοσπονδιών που κάνουν χρήση του.

Εκεί ήταν φυσικά ο Μάκης Αγγελόπουλος, παίκτες της ομάδας, διοίκηση κι επιτελείο, ο  Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, και ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, μάλιστα, δήλωσε συγκινημένος πως «Ένα αιώνιο πρόβλημα επιλύεται με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Η "Βασίλισσα" ΑΕΚ μπαίνει στο παλάτι της. Η ΑΕΚ αποκτά έδρα αντάξια της ιστορίας της. Με την στήριξη της πολιτείας, σε δύο κοινοβουλευτικές περιόδους, η τάξη αποκαθίσταται».

Εργασίες και ονοματοδοσία

Πλέον, θα «τρέξουν» και οι εργασίες του γηπέδου, ώστε σε πρώτη φάση να είναι λειτουργικό, για να μπορεί η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να δώσει τους αγώνες της εκεί την νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα, πολύ αργότερα θα πάρει την τελική μορφή που έχουν οι άνθρωποι του συλλόγου στο μυαλό τους (επιθυμούν ένα γήπεδο στα πρότυπα αυτού της Νταρουσάφακα), και η ομάδα θα αποτελέσει το επίκεντρο της «κιτρινόμαυρης» πολιτείας που είναι μέρος του πρότζεκτ «Φυλή 2021».

Σε πρώτο στάδιο, θα μπει το παρκέ, που έχει γίνει παραγγελία από το εξωτερικό, θα γίνουν βελτιώσεις σε χώρους, όπως τα αποδυτήρια και τα δημοσιογραφικά, και θα μπουν κάποια καθίσματα ακόμα, αφού η χωρητικότητα θα φτάσει τις 10.000, θα προστεθεί φωτισμός, ενώ ένα μεγάλο cube θα κοσμεί την οροφή. Σε λίγο καιρό αναμένεται και να ανακοινωθεί όλος ο σχεδιασμός για τη χρήση του γηπέδου.

Επίσης, θα γίνονται και συζητήσεις για την ονοματοδοσία του γηπέδου,με το «Betshop Arena» να φαντάζει ως φαβορί και το οποίο προκύπτει από την ομώνυμη εταιρεία που είναι χορηγός στη φανέλα της ΑΕΚ.

Δείτεεικόνες από το εσωτερικό του γηπέδου