«Ερυθρόλευκος» ο Χάρισον!

aaron harrison

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κυκλώσει το όνομα του Άαρον Χάρισον εδώ και καιρό και είχε καταλήξει στην συγκεκριμένη επιλογή από τις 23/05.

Οι προτεραιότητες στο μεσοδιάστημα ήταν άλλες, ωστόσο όταν έφτασε η ώρα του Αμερικανού φόργουορντ τα πάντα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες.Πλέον η συμφωνία δε δείχνει να χαλάει με τον Χάρισον να έχει δώσει την συγκατάθεσή του για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιο είναι διάρκειας δύο ετών με option από την ομάδα το επόμενο καλοκαίρι.Οι Πειραιώτες από την άλλη είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν την μεταγραφή με την οποία θα διαμορφώσουν την περιφέρειά του σε σημαντικό βαθμό.

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ


Ο Αμερικανός έπαιξε την τελευταία διετία στην Γαλατάσαραϊ κι έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας. Κυρίως είναι «δυάρι», ωστόσο λόγω μεγέθους μπορεί να πάει και στο «3».Το μέγεθος αποτελεί βασικό στοιχείο στις επιθυμίες του Έλληνα προπονητή.Από εκεί και πέρα είναι πολύ καλός δημιουργός στο pick 'n' roll, ικανός σουτέρ μέσης απόστασης και αρκετά συνεπής από το τρίποντο.Στην άμυνα είναι συνεπής, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται πλεονέκτημα στον τρόπο παιχνιδιού του.