ΑΕΚ: «Δεν συμμετείχαμε σε καμία διαδικασία»

aek 4

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ πραγματοποιήθηκε και ήρθαν οι πρώτες αντιδράσεις από την πλευρά της ΑΕΚ, για όσα αποφασίστηκαν.

Στο διοικητικό συμβούλιο των ομάδων που έγινε την Πέμπτη (21/05), αποφασίστηκαν μια σειρά από πράγματα. Μεταξύ αυτών η ανάδειξη του πρωταθλητή 2019-20, Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, αλλά όχι και ο υποβιβασμός των Άρη - ΠΑΟΚ, που ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, μέχρι την διακοπή της σεζόν, λόγω του κορονοϊού.

Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της ΑΕΚ, ειδικά από την στιγμή που βγαίνει προς τα έξω ότι ομόφωνα συμφωνήθηκαν τα παραπάνω.

Οι «κιτρινόμαυροι» επέμεναν στην θέση που είχαν τον τελευταίο καιρό, και αυτή αφορούσε την συνέχιση του πρωταθλήματος, είτε με την μορφή Final 8, είτε οποιασδήποτε άλλης μορφής, που θα έβγαζε τον πρωταθλητή στο γήπεδο.

Σε αυτό επέμεναν και τώρα, χωρίς συμμάχους, με τους κύκλους της να αναφέρουν «θέλαμε την συνέχιση του πρωταθλήματος υπό προϋποθέσεις, να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο. Ήμασταν έτοιμοι, ακόμα και με λιγότερους παίκτες, χωρίς ξένους. Εμείς δεν συμμετείχαμε σε καμία διαδικασία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ούτε ποιος θα πέσει. Θέλαμε το δίκαιο, θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».