ΜακΚίσικ: «Να αναγκάσω τον κόσμο να με θυμάται» (vid)

5051152 1

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Euroleague TV. 

 Η Euroleague έκανε «Focus» στον Σακιέλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού ήταν επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα και μέσα σε τρία παιχνίδια κατάφερε να τον πείσει να μείνει και του χρόνου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σακιέλ ΜακΚίσικ: «Στην προθέρμανση του ματς με τον Παναθηναϊκό ανυπομονούσα να ξεκινήσει το παιχνίδι. Περίμενα καιρό να βρεθώ στο υψηλό επίπεδο κι ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία. Με τον κόσμο να ουρλιάζει, μου κοβόταν η ανάσα. Βλέπω συνέχεια το βίντεο με τα highlights από εκείνο το παιχνίδι.

Γνώριζα για τον Ολυμπιακό και θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς. Βρίσκομαι στην Euroleague, αλλά αισθάνομαι πως έχω ακόμη πολλά να πετύχω ώστε να καλύψω το χαμένο έδαφος.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που ακόμη δεν το πολυπιστεύω. Δυστυχώς ο κορονοϊός μας έκοψε τον ρυθμό.

Θέλω να βρίσκομαι σε ομάδα με προπονητή με την φιλοσοφία του Μπαρτζώκα. Τα επιθετικά σου συστήματα, η άμυνα που του αρέσει. Πιστεύω πως το αναγνωρίζει κι αυτός.

Αν κι έπαιξα μόλις τρία παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου. Πολλοί πίστευαν πως δεν είμαι παίκτης Euroleague και θέλω να τους αποδείξω το αντίθετο. Από μικρός που έπαιζα σκεφτόμουν πως να αναγκάσω τον κόσμο να με θυμάται. Να πηγαίνουν τα παιδιά σπίτι τους και να λένε στους γονείς τους, «θέλω να γίνω σαν κι αυτόν που φορούσε το 77»