Κούκοτς: «Μεγαλύτερη αξία που έπαιξα με τον Τζόρνταν, παρά το Hall Of Fame»

4345

Ο Τόνι Κούκοτς κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι έμεινε και... πάλι εκτός Hall Of Fame και όπως είπε μεγαλύτερη αξία είχε για εκείνη το γεγονός ότι ήταν συμπαίκτης με τον Μάικλ Τζόρνταν. 

Ο θρυλικός Κροάτης σε σχετική ερώτηση που του έγινε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Tportal» είπε χαρακτηριστικά: «ειλικρινά για έμενα ήταν πιο σημαντικό που αγωνίστηκα δίπλα από τον Μάικλ Τζόρνταν και κατέκτησα πρωταθλήματα. Δεν μπορώ να επηρεάσω για την ένταξή μου στο Hall Of Fame. Πρέπει να γίνεται ερώτηση για την τελική απόφαση» και συνέχισε:

«Θα ήθελα να ήξερα ποιοι είναι εκείνοι που αποφασίζουν. Παραμένουν άγνωστοι ακόμα και δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ. Δεν ξέρω εάν και εφόσον θα μπω ποτέ στο Hall Of Fame. Αν θα ήθελα; Φυσικά και θα το ήθελα. Ένας χρόνος πέρασε ακόμα αλλά τίποτα δεν έγινε». 

Ο Κούκοτς ήταν για 7η φορά υποψήφιος για το Hall Of Fame του ΝΒΑ, ενώ πριν από τρία χρόνια είχε εισαχθεί στο αντίστοιχο Hall of Fame της FIBA: «Από τη στιγμή που βάζουν το όνομά μου σε συζητήσεις δίπλα από τους καλύτερους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες όπως ο Ντράζεν ή ο Σαμπόνις, πραγματικά δεν με νοιάζει. Επιπλέον δεν θέλω να ξοδέψω ενέργεια σε αυτό. Στην τελική τι να πω εγώ για τον εαυτό μου; Οι προπονητές που είχα, οι πρώην συμπαίκτες μου, λένε ότι είμαι ανάμεσα στους 3-4 καλύτερους Ευρωπαίους όλων των εποχών. Δεν ξέρουν τι λένε; Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύουμε ενέργεια πάνω σε αυτό. Καλύτερα να πάμε να παίξουμε γκολφ...» κατέληξε ο 51χρονος Κροάτης.