Όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Λεμπρόν και τους Καβαλίερς! (pics & vid)

cavs3 1

Ευκαιρία να θυμηθούμε πολλές και μπασκετικές στιγμές και αυτό έκανε και ο Ολυμπιακός, που θυμήθηκε τις βραδιές με ομάδες του ΝΒΑ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός άνοιξε το... χρονοντούλαπο και θυμήθηκε όμορφες μπασκετικές ιστορίες από το 2009 και τότε που οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τους Σπερς και τους Καβαλίερς και φυσικά τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Αναλυτικά:

«Έχουν περάσει 10 χρόνια απ’ όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να δώσει δυο φιλικά παιχνίδια με ομάδες του ΝΒΑ. Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τους San Antonio Spurs και στη συνέχεια τους Clevaland Cavaliers του «Βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς και του Σακ.

Το πρώτο φιλικό με τα «Σπιρούνια» έγινε στις 10 Οκτωβρίου 2009 και τρεις μέρες μετά, ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο Κλίβελαντ. Από τα αρχεία μας ανασύραμε ανέκδοτες φωτογραφίες και υλικό από το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο θα θυμάται περισσότερο από τον καθένα ο Κώστας Παπανικολάου, αφού επιλέχθηκε από τον κόουτς Γιαννάκη στην αρχική πεντάδα και επωμίστηκε το μακάρισμα του Λεμπρόν Τζέιμς σε ηλικία 19 ετών.

Το σκορ στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπως και σ’ αυτό που είχε γίνει στο Τέξας δεν έχει καμία σημασία, αφού οι εμπειρίες που αποκόμισαν όλοι ήταν τεράστιες».