Ο Πιτίνο αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό

4998815 1

Ο Ρικ Πιτίνο συμφώνησε με το Κολέγιο Αϊόνα για την επόμενη σεζόν ενώ ευχαρίστησε άπαντες στον Παναθηναϊκό για τη συνεργασία.

 Στα 67 του χρόνια, ο Πιτίνο θα κοουτσάρει ξανά στο κολεγιακό μπάσκετ των ΗΠΑ έπειτα από τον Οκτώβριο του 2017 όταν απολύθηκε από το Λούιβιλ αφού το Αϊόνα ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες την έναρξη της συνεργασίας τους από τη νέα σεζόν, με τον ίδιο να επισημαίνει μεταξύ άλλων πως «μου έλειψε το NCAA όσο ήμουν στην Ελλάδα».

O ίδιος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κοουτσάρει πουθενά αν δεν τελειώσει με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα όμως σήμερα (17/3) φάνηκε να αποχαιρετά τους «πράσινους», με δεδομένο μάλιστα ότι η χρονιά παραμένει στον... αέρα.

Ο Αμερικανός κόουτς με σχετικό Tweet ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τους συνεργάτες του και τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη συνεργασία στις δυο θητείες του στο «τριφύλλι».«Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, το σταφ και τους παίκτες! Δεν μπορώ να αγαπήσω περισσότερο μια χώρα και μια ομάδα. Σας ευχαριστώ! Είστε οι καλύτεροι».