«Ξήλωσαν» τις μπασκέτες στη Γλυφάδα για τους... απείθαρχους!

89469269 2936306809766771 6593152627633029120 n 1

Ο Δήμος Γλυφάδας αποφάσισε να «ξηλώσει» τα στεφάνια από τις μπασκέτες σε κεντρική αθλητική εγκατάσταση λόγω επιθυμίας κατοίκων να παίξουν μπάσκετ! 

Όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας «με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, ο Δήμος Γλυφάδας έχει προχωρήσει εξ αρχής σε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Σήμερα αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα στεφάνια από τις μπασκέτες σε κεντρική αθλητική εγκατάσταση της πόλης, γιατί δυστυχώς, παρά τις απαγορεύσεις, πολλοί απείθαρχοι - μικροί αλλά και μεγάλοι - συμπολίτες μας όχι μόνο δεν έμειναν σπίτι το Σαββατοκύριακο, αλλά ήθελαν να παίξουν και μπασκετάκι .

"Δεν θα σταματήσουμε να εποπτεύουμε εντατικά όλες τις υποδομές της πόλης μας που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να λειτουργούν τις επόμενες μέρες. Θα παρεμβαίνουμε συνεχώς με κάθε τρόπο που θα μας διασφαλίσει ότι η κάθε απαγόρευση θα γίνει σεβαστή για το καλό όλων ", τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: "Επιτρέψτε μου να επαναλάβω και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, ότι μόνο αν ο καθένας από εμάς αναλάβει την ατομική ευθύνη που του αναλογεί, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο".»