Μπαρτζώκας: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Euroleague, χρειαζόμασταν τον ΜακΚίσικ»

bartzokas air k 1

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς της Εφές (6/3, 19:30), στάθηκε σε αυτά που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι «στην καλύτερη ομάδα της Euroleague» και σχολίασε τις εμφανίσεις του Σακίελ ΜακΚίσικ.

«Το μόνο που κρατάμε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι οι δύο βαθμοί. Βέβαια όλοι ξέ

ρουμε πως αυτά τα παιχνίδια που έχουν μεγάλη ένταση, πριν και μετά και κατά τη διάρκεια, αφήνουν πάντα κάποια αντίτυπα. Όμως, το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ απαιτητικό. Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Euroleague φέτος και αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα έχουμε μεγάλα θέματα», ανέφερε αρχικά κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Τουρκία ο έμπειρος τεχνικός, προτού προσθέσει:

«Σκοπεύουμε να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού που δείχνουμε πως ακόμα έχουμε μεγάλα περιθώρια. Στα τελευταία δύο ματς, παρότι κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό και χάσαμε στον πόντο από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δώσαμε πολλές μπάλες στα χέρια των αντιπάλων και είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε λάθη, ειδικά στους εκτός έδρας αγώνες. Από κει και πέρα, πρέπει να αποκτήσουμε μια σταθερότητα και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο. Η Εφές είναι μια ομάδα που έχει πάντα τρεις δημιουργούς στην περιφέρεια την ίδια στιγμή και αν δεν είναι πολύ συγκεντρωμένος έχεις μεγάλα θέματα αμυντικά».

Σχετικά με τον ΜακΚίσικ, ο Μπαρτζώκας τόνισε: «Κάθε φορά όταν παίρνεις έναν παίκτη βλέπεις κάποια στοιχεία και βλέπεις αν ταιριάζει στο μπάσκετ που θέλεις να παίξεις. Οπότε καταρχήν μπορώ να πω αυτό, ότι ταιριάζει στο μπάσκετ που παίζαμε και είναι ένας παίκτης που χρειαζόμασταν.  Από κει και πέρα το αν θα έχει σταθερότητα στην συνέχεια και το αν θα παίζει καλά, εξαρτάται από τον ίδιο. Είναι ένα παιδί που ακούει πολύ, έχει τα μάτια του συνέχεια ανοικτά και θέλει να εκτελέσει αυτό που του λέμε και είναι προφανώς ότι έχει και προσόντα. Αν είναι ταπεινός και συγκεντρωμένος θα μας βοηθήσει πολύ».