«Καρφί» Χάρντεν για Γιάννη: «Aν είσαι 2.11, τρέχεις και καρφώνεις δεν χρειάζεσαι ταλέντο!»

harden antetokounmpo 032619 ftr gettyjpg kbqiypoulm051pou3b8c0afjm

Η κόντρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Τζέιμς Χάρντεν, συνεχίζεται και με το παραπάνω. Μετά από την ανάδειξη του Greek Freak ως κορυφαίου της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, ο «Μούσιας» είχε εκφράσει την αντίθεσή του ανοιχτά, υποστηρίζοντας πως αυτός θα έπρεπε να είναι ο MVP.

Ο Γιάννης από την μεριά του, του απάντησε αρχικά και μέσα στο γήπεδο, και εκτός αυτού, καθώς όταν επέλεξε τους συμπαίκτες του στο All Star Game, καθώς εξήγησε ότι θα ήθελε δίπλα του έναν παίκτη που θα πασάρει, ενώ έπειτα από παιχνίδι στο Σικάγο, υποστήριξε ότι οι παίκτες του τον «σημάδευαν» διαρκώς καθώς είναι κακός αμυντικός.

Ο Χάρντεν δεν είχε μιλήσει τόσο καιρό, όμως… έσπασε την σιωπή του, ρίχνοντας αιχμές για το ύψος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ότι αυτός έχει εξελίξει το παιχνίδι του.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχω περισσότερες ασίστ από αυτόν (σ.σ τον Κέμπα Γουόκερ). Δεν βρίσκω κάτι το αστείο σε αυτό που είπε. Δεν δίνω καμία σημασία σε αυτά τα πράγματα. Ξέρω τι μπορώ να κάνω. Κάποιες φορές εύχομαι να ήμουν κι εγώ 2.11, να έτρεχα και απλώς να κάρφωνα. Όλο αυτό δεν χρειάζεται ταλέντο. Εγώ μεγάλωσα και έπρεπε πραγματικά να μάθω πως να παίζω μπάσκετ και να φτιάχνω τις κινήσεις μου. Θα το προτιμούσα οποιαδήποτε στιγμή».