Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, να τιμωρήθουν παραδειγματικά»

trtrtrt 0

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκαν χθες βράδυ οι διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα από 2 κουκουλουφόρους και τόνισε πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησής της βίας.

 Επίθεση από 2 κουκουλοφόρους δέχτηκαν κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο οι διαιτητές της Euroleague (ήταν στο ίδιο ταξί και ο παρατηρητής διαιτησίας Νίκος Πιτσίλκας) που «σφύριξαν» τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, ενώ από τα θραύσματα των κρυστάλλων στο όχημα που επέβαιναν, τραυματίστηκε ελαφρά ο Λουίτζι Λαμόνικα.

Η πράσινη ΚΑΕ καταδίκασε την επίθεση και κάθε μορφή βίας, ενώ τόνισε πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησής της.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έσπευσε από την πρώτη στιγμή να σταθεί στο πλευρό των διαιτητών της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση στο ύψος του Ψυχικού ενόσω επέβαιναν σε ταξί, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του Λουίτζι Λαμόνικα.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε πως θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησής της.

Ευελπιστούμε πως οι Αρχές θα εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους δράστες που προέβησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και θα τους τιμωρήσουν παραδειγματικά.