Τελικά μπορεί ή δεν μπορεί να παίξει ο ΜακΚίσικ μετά το ban;

image 1 2 1

Η Euroleague έχει επιβάλει ban στον Ολυμπιακό για μεταγραφές και είναι απορίας άξιο τι θα συμβεί στην περίπτωση του ΜακΚίσικ που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 10/2. 

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ εδώ και λίγες ώρες είναι παίκτης του Ολυμπιακού αν και η Μπεσίκτας υποστηρίζει πως ο Αμερικανός φόργουορντ της ανήκει.Αυτό είναι κάτι το οποίο θα λύσει η FIBA αν προσφύγει τελικά η τουρκική ομάδα σε αυτή όπως ενημέρωσε.Η ανακοίνωση του ΜακΚίσικ από τους «ερυθρόλευκους» δε σημαίνει πως έγινε άρση του ban από την Euroleague.

H «τιμωρία» ισχύει αυτή τη στιγμή.Αυτό σημαίνει πως ο ΜακΚίσικ δεν μπορεί να δηλωθεί στο ρόστερ της Euroleague, δεν μπορεί να αγωνιστεί.Ο Ολυμπιακός από την περασμένη εβδομάδα έχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα με τα οποία αποδεικνύει πως δεν χρωστά σε κανέναν και πως ακολουθεί τις ημερομηνίες σε όλους τους διακανονισμούς που έχει συμφωνήσει.

Η Euroleague τα έχει λάβει και τα έχει υπό εξέταση. Πλέον είναι στο «χέρι» της διοργανώτριας Αρχής πότε θα γίνει η άρση του ban.Από τη μία μπορεί να το κάνει σε λίγες ώρες, από την άλλη μπορεί να «ταλαιπωρήσει» τον Ολυμπιακό και να το κάνει μετά από μέρες.Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον ΜακΚίσικ διότι δεν υπάρχει αγωνιστική αυτή την εβδομάδα, το παιχνίδι με την Βιλερμπάν είναι προγραμματισμένο για τις 20/02 και στην ομάδα θεωρούν δεδομένο πως μέχρι τότε θα έχει γίνει άρση του ban.ο Αμερικανός μέχρι τότε θα έχει κάνει 7-8 προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και θα παρουσιαστεί πιο έτοιμος.