Νίκησε η Team Ματσιούλις, έλαμψε ο Μήτογλου στο All Star Game!

2843526 1

Η Team Ματσιούλις ήταν η μεγάλη νικήτρια απέναντι στην Team Καλάθης στο 24ο All Star Game, σε μια γιορτή που τα είχε... όλα στο Ηράκλειο! 

Το εορταστικό διήμερο του ελληνικού μπάσκετ έριξε την αυλαία του στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου όπου το θέαμα, οι μαντινάδες, οι κρητικοί χοροί, τα καρφώματα, τα τρίποντα και η καλή διάθεση είχαν την τιμητική τους!

Στο αγωνιστικό κομμάτι που φυσικά πέρασε σε δεύτερη μοίρα με τους παίκτες των δύο ομάδων να χαλαρώνουν στο παρκέ, η ομάδα του Ματσιούλις επικράτησε αυτής του Καλάθη με 109-104 και ο Ντίνος Μήτογλου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης! 

Ο φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ήταν... άχαστος στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε έχοντας 19 πόντους με 8/8 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. 

Μάλιστα την παράσταση έκλεψαν και οι γιοι των Καλάθη, Παπαθεοδώρου οι οποίοι με τη σειρά τους... χρίστηκαν σκόρερ στο ματς με... κάρφωμα (!) και λέι απ αντίστοιχα.

Στα τρίποντα ο Μπόμπι Μπράουν ήταν ο μεγάλος νικητής στον καλύτερο -ίσως- διαγωνισμό όλων των εποχών, ενώ στα καρφώματα ο Γιώργος Παπαγιάννης... επικράτησε του συμπαίκτη του, Τζέικομπ Ουάιλι.

Τα δεκάλεπτα: 40-45, 59-63, 84-88, 104-109