Πυροδοτεί «βόμβα» Χόους ο... Σαββίδης στον ΠΑΟΚ!

xawes

Ο κύκλος των αλλαγών παραμένει ανοιχτός στον ΠΑΟΚ καθώς βρίσκεται σε επαφές με τον Σπένσερ Χόουζ ο οποίος έχει θητεία 10 ετών στο ΝΒΑ.  

Πρόκειται για μια ακόμη κίνηση υποστήριξης από την πλευρά της οικογένειας Σαββίδη προς την ομάδα μπάσκετ με απώτερο σκοπό την ενίσχυσή της με τον 31χρονο Αμερικανό σέντερ κι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία ο παίκτης θα αντικαταστήσει τον Ζέιν Νόουλς.  

Ο Χόουζ αγωνίστηκε για μια δεκαετία (2007-17) στο ΝΒΑ και για περισσότερα από 700 παιχνίδια με αφετηρία τους Σακραμέντο Κινγκς οι οποίοι τον επέλεξαν στο Νο10 του ντραφτ το 2007. Εκεί αγωνίστηκε για τρία χρόνια για να ακολουθήσει η καλύτερη τετραετία της καριέρας του με τους Φιλαδέλφεια 76ερςΚλίβελαντ Καβαλίερς

Μάλιστα στη σεζόν 2013-14 είχε 13.1 πόντους και 8.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στα χρόνια που ακολούθησαν με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς, τους Λος Άντζελες Κλίπερς  και τελευταίως τους Μιλγουόκι Μπακς δεν ήταν το ίδιο παραγωγικός. Ως συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς είχε 4.3 πόντους και 2.4 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Ο Χόουζ δεν αγωνίστηκε την περίοδο 2017-18, πέρυσι έπαιξε σε εννιά παιχνίδια στην G League με τη θυγατρική ομάδα των Λέικερς (South Bay Lakers) όπου είχε 14.2 πόντους και επτά ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ είναι ελεύθερος από την αρχή της τωρινής σεζόν.