Κεμζούρα: «Αρνητική αυτή η κατάσταση, περιμένω αντίδραση»

80704506 454956381860098 6567317707857854464 n

Ο Ολυμπιακός μετά από αρκετές αλλαγές ταξιδεύει για την Ισπανία, όπου αντιμετωπίζει την Βαλένθια για την 18η αγωνιστική της Euroleague. Τσέρι και Ριντ δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας, ενώ νέο πρόσωπο στο ρόστερ είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων», σχολίασε ότι η ομάδα του δεν βιώνει μια καλή κατάσταση, αλλά περιμένει αντίδραση μέσα στο παρκέ, από τους παίκτες του. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι στην αποστολή, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα καταφέρει να αγωνιστεί τελικά.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα δεν είναι μια καλή περίοδος για εμάς, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν είμαστε στην καλύτερη θέση για διαφορετικούς λόγους», σχολίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κεστούτις Κεμζούρα. «H Βαλένθια παίζει πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες και έχει κερδίσει καλές ομάδες στην έδρα της. Παίζει πολύ πολύ καλύτερα από ότι έπαιζε στην πρώτη μας αναμέτρηση. Ηγέτης της είναι ο Ντούμπλιεβιτς, ενώ ο Κόλομ είναι εκείνος που δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Είναι μια ομάδα με γρήγορο ρυθμό, που κάνει πολλά σκριν στην μπάλα, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας, καλούς σουτέρ και ύψος. Εμείς δουλεύουμε και προσπαθούμε να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι με τους παίκτες που διαθέτουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να περιορίσουμε και πως θέλουμε να επιτεθούμε. Οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη».

Και συνέχισε: «Υπάρχουν δύο παίκτες που ‘αποβλήθηκαν’ και δεν ταξιδεύουν. Θα δούμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση. Είναι μια δύσκολη, μια κακή στιγμή γιατί επιπλέον έχουμε και κάποιους τραυματίες Πολ, Μιλουτίνοφ… Ο Μιλουτίνοφ θα ταξιδέψει και θα δούμε πως θα νιώθει. Έχουμε μικρό ροτέισον, για αυτό επέστρεψε ο Χαραλαμπόπουλος. Όπως είπα, όλη αυτή η κατάσταση είναι αρνητική, όμως, σίγουρα περιμένω αντίδραση από τους υπόλοιπους παίκτες. Περιμένω αντίδραση και μεγαλύτερη συγκέντρωση από τους παίκτες που έχουμε. Όλοι θα πρέπει να βγουν μπροστά και να κάνουν το κάτι παραπάνω».