Κεμζούρα: «Ξέρουμε και εμείς από deflections»

78524441 556353628477386 4893522717283713024 n

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, σχολίασε όλα όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του, στάθηκε στον Νικ Καλάθη, ενώ μίλησε και για τα deflections.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Κεστούτις Κεμζούρα, μίλησε στην Media day των «ερυθρόλευκων», πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (6/12), σχολίασε την τακτική της ομάδας του, ξεχώρισε τον Νικ Καλάθη, ενώ απάντησε και στην ερώτηση για τα περίφημα deflections του Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Πριν από την τακτική και την στρατηγική, είναι η συγκέντρωση και η σκληράδα που θα βγάλουμε. Προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στα πράγματα που μπορώ να ελέγξω.

Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό μπάσκετ, όπως και εμείς, είναι η νούμερο ένα ομάδα στην επίθεση και πρέπει να κάνουμε σπουδαία δουλειά στο να τους περιορίσουμε. Όλα συνδέονται, δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να τρέχουν στον αιφνιδιασμό, να στήνουν το παιχνίδι τους.

Πρέπει να κάνουμε και εμείς πολλά καλά πράγματα. Συνδέεται η επίθεση με την άμυνα. Έχουν σπουδαίους παίκτες, όπως και εμείς. Δεν θα πω κάτι καινούργιο, ο Καλάθης είναι παίκτης «κλειδί», που δημιουργεί παιχνίδι, μπορεί να σκοράρει, αλλά κυρίως δημιουργεί. Αν τον περιορίσουμε αυξάνουμε τις πιθανότητες μας».

Ξέρουμε και εμείς το παιχνίδι των deflections. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με την μπάλα, να προσέχουμε τις πάσες μας, να κάνουμε καλά σκριν».