Κεμζούρα: «Αρχίζουμε και βελτιωνόμαστε»

ghghghghghghg 0

Ποιότητα και συγκέντρωση θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός σε όλη τη διάρκεια του ματς με την Αρμάνι (29/11, 21:30), όπως δήλωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε στην προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την Αρμάνι (29/11, 21:30) και στάθηκε στη συγκέντρωση που θα πρέπει να δείξει η ομάδα του σε όλη τη διάρκεια του ματς.

«Η Αρμάνι παίζει καλό μπάσκετ, έχει 7 νίκες και παίκτες με ποιότητα. Έχει τον Ροντρίγκεθ στη θέση 1, που μπορεί να σκοράρει και να οργανώσει. Παίκτης-κλειδί και ο Σκόλα, που μπορεί να παίξει δύο θέσεις κι έχει σημαντικό μερίδιο στην επιθετική εικόνα της ομάδας. Υπάρχει και ο Μίτσοφ που παίζει σε δυο θέσεις και ο Νέντοβιτς που είναι επίσης πολύ επικίνδυνος».

Για τον Μεσίνα: «Τον έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν. Είχα κάνει κάποιες καλές νίκες, αλλά τα πράγματα είναι διαφορά. Πάντα είναι μεγάλη η πρόκληση σε τέτοια ματς, αλλά επικεντρωνόμαστε κυρίως στους εαυτούς μας».

Για τη σταθερότητα που αρχίζει εχει ο Ολυμπιακός: «Παίζουμε καλύτερα, βελτιωνόμαστε. Θα θέλαμε να έχουμε 2 νίκες την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα το επόμενο παιχνίδι είναι διαφορετικό. Απέναντι στην Αρμάνι πρέπει να βγάλουμε ποιότητα και συγκέντρωση για 40 λεπτά και όχι μόνο για ένα διάστημα του αγώνα».

Για την απουσία του Ριντ και τον Βεζένκοφ: «Ο Ουίλι Ριντ δεν θα είναι έτοιμος στο αυριανό παιχνίδι. Ο Σάσα θα είναι στο ροτέισον κι ελπίζουμε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, όπως κάνει πάντα».