ΕΟΚ: «Ο Αυγενάκης έχει γίνει γραφικός»

2175544 1

Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του, από την ΕΟΚ σχολίαζαν με καυστικό τρόπο τις τοποθετήσεις του. 

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας έλεγαν ότι: «Η γνώση αποτελεί προϋπόθεση της γνώμης. Ο κύριος Αυγενάκης εμφανώς στερείται γνώσης, όμως δεν παύει να επιδιώκει την δημοσιότητα. Το κάνει παραπάνω από όσο μπορεί να αντέξει και έχει γίνει γραφικός.

Στο νέο του παραλήρημα, εμπλέκει την έβδομη Εθνική ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη, την Εθνική που προκρίθηκε στο Παγκόσμιο κύπελλο  ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μέσα από αντιξοότητες, το πρωτάθλημα που κόντρα στις πάγια εκπεφρασμένες επιταγές της ΕΟΚ κατακλύζεται από ξένους αδιαφορώντας για τον Ελληνα παίκτη.

Με αυτές τις παρεμβάσεις που είναι εξόχως ενάντια στην ανεξαρτησία του αθλήματος, τις αρχές των διεθνών ομοσπονδιών και την αυτονομία του αθλητικού κινήματος, η Ελλάδα κινδυνεύει να βρεθεί αποκλεισμένη, στο περιθώριο του διεθνούς αθλητικού στερεώματος, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν με άλλες χώρες.

Πριν φτάσουμε σε αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις, ας βρεθεί κάποιος να ανακαλέσει τον κύριο Αυγενάκη στον σεβασμό της νομιμότητας».