Ριντ: «Για αυτό με φωνάζουν showtime»

2227554 1

Ο Ουίλι Ριντ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και λίγο μετά την άφιξή του στην Αθηήνα, υποσχέθηκε θέαμα όπως είναι και το ψευδώνυμό του. 

Ο Αμερικάνος σέντερ αρχικά ανέφερε πως, «πρώτα από όλα είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαιεδώ. Είμαι χαρούμενος για αυτήν την ευκαιρία. Το συζητάγαμε με την οικογένειά μου από την στιγμή που μάθαμε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και γνωρίζαμε ότι θα είμαστε ευλογημένοι στην Ελλάδα. Το ψευδώνυμό μου είναι "Showtime" και έτσι με φωνάζουν, οπότε αυτό μπορείτε και να περιμένετε από εμένα. Πολλή ενέργεια από εμένα κάθε φορά που πατάω στο παρκέ. Να δίνω την καρδιά μου, να μαζεύω ριμπάουντ, φάσεις με δύναμη όπως καρφώματα και τάπες και θεωρώ ότι το δυνατότερο σημείο του παιχνιδιού μου είναι η άμυνα».

Οσο για τι θα προσφέρει στη νέα του ομάδα... «Φέρνω ενθουσιασμό στην επίθεση με τα καρφώματά μου και τα τελειώματά μου και τον τρόπο που σκοράρω πάνω από την στεφάνη. Είδα το προηγούμενο παιχνίδι. Γνωρίζω τον Μπράντον Πολ γιατί έχουμε αγωνιστεί μαζί αλλά και τον Ουέιντ Μπόλντγουιν με τον οποίοι έχουμε αγωνιστεί μαζί στο Μαϊάμι αλλά γνωρίζω το πόσο ιστορική είναι αυτή η ομάδα. ο φίλος μου, Μπριάντε Ουέμπερ, έπαιξε πέρσι εδώ. οπότε ξέρω μερικά πράγματα από αυτόν αφού τον έβλεπα και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

Ολοκληρώνοντας τόνισε πως δε θα χρειαστεί ιδιαίτερο διάστημα για  να προσαρμοστεί... «Δεν νομίζω ότι χρειάζομαι πολύ χρόνο για να εγκλιματιστώ εδώ γατί μου ταιριάζει ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας μου. Να στήνω πικ εν ρολ καταστάσεις, να τελειώνω φάσεις πάνω από την στεφάνη και να παίρνω ριμπάουντ. Θεωρώ ότι δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να ενσωματωθώ. Σε πράγματα τα οποία δεν τα γνωρίζω καλά θα τα καταλάβω πιστεύω γρήγορα και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι με το οποίο δεν θα τα καταφέρω ή δεν το έχω. Πιστεύω ότι θα εγκλιματιστώ γρήγορα».