Κλείνει Ριντ ο Ολυμπιακός, θέλει και Ρότσεστι!

3222 2

Έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ Ουίλι Ριντ είναι ο Ολυμπιακός, ενώ πλησιάζει και στον Τέιλορ Ρότσεστι για τις θέσεις των γκαρντ. 

Μπορεί να ακούστηκαν έντονα τα ονόματα των Οκτάβιους Έλις και Μάριο Τσάλμερς, ωστόσο ο Ολυμπιακός φαίνεται να καταλήγει σε άλλες λύσεις προκειμένου να ενισχυθεί και να κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ενόψει της συνέχειας της σεζόν. 

ΟΙ Ολυμπιακός λοιπόν έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ουίλι Ριντ. Πρόκειται για Αμερικανό σέντερ ο οποίος δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.  Πέρυσι αγωνίστηκε στη θυγατρική ομάδα των Τζαζ, τους Salt Lake City Stars έχοντας 20.1 πόντους και 11.2 ριμπάουντ σε 21 παιχνίδια συνολικά. Στην αρχή του 2019 ωστόσο τραυματίστηκε στον ώμο, αποδεσμεύτηκε κι έκτοτε δεν βρήκε συμβόλαιο.

Το φετινό καλοκαίρι αγωνίστηκε με τους Τζαζ στο Summer League, αλλά δεν κατάφερε να τους πείσει. Επίσης το όνομά του υπήρξε στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του ΝτεΜάρκους Κάζινς στους Λέικερς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Πρόκειται για παίκτη που πληροί τις προϋποθέσεις του Λιθουανού τεχνικού αφού παίζει καλά το pick 'n' roll.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει και τον γκαρντ που θέλει να πάρει στον Ολυμπιακό. Ο Τέιλορ Ρότσεστι αρέσει πολύ στον προπονητή των «ερυθρόλευκων». Ο Αμερικανός γκαρντ με διαβατήριο από το Μαυροβούνιο έχει πλούσια εμπειρία από το επίπεδο της Euroleague (Μπασκόνια, Σιένα, Νίζνι, Μακάμπι, Ερυθρός Αστέρας) 

Ο 34άχρονος Αμερικανός γκαρντ πέρυσι αγωνίστηκε στην Κίνα με τους Tianjin Ronggang Gold Lions έχοντας 33,5 πόντους, 9,1 ασίστ με 45% στα τρίποντα. Παίζει άριστα το pick ;n; roll, δημιουργεί, σκοράρει, αλλά έχει σημαντικό πρόβλημα στην άμυνα,  Ο Ρότσεστι δεν είναι το μοναδικό γκαρντ που έχει ξεχωρίσει ο Κεμζούρα, αλλά σίγουρα του κεντρίζει αρκετά το ενδιαφέρον.