Φλεβαράκης: «Έγιναν πράγματα που δεν τιμούν το μπάσκετ»

2212037

Ο Κώστας Φλεβαράκης εξέφρασε τα παράπονά του κυρίως για ότι έγινε στη γραμματεία (σ. σ. 15’’ πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας) και εξέφρασε τη σιγουριά του για την επιτυχία του αγωνιστικού εγχειρήματος του ΠΑΟΚ.

Στην αρχική τοποθέτησή του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε… «Θα είμαι πολύ σύντομος γιατί έτσι πρέπει σήμερα. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι στο dna τους έχουν καρδιά και πάθος. Συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Άρη και με όλο τον σεβασμό θα πω ότι έγιναν πολλά πράγματα σήμερα στη γραμματεία και στο παιχνίδι και δεν τιμούν το ελληνικό μπάσκετ. Παρόλο αυτά θα πω συγχαρητήρια γιατί αυτά δεν έχουν σχέση με την προσπάθεια του Άρη. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και εύχομαι να περάσουμε και οι δύο τον σκόπελο και να μπούμε στη σωστή κατεύθυνση. Εμείς συνεχίσουμε να παλεύουμε και στο τέλος θα είμαστε δικαιωμένοι».

Ερωτηθείς για το dna που ανέφερε, απάντησε… «όσοι έχουν την εμπειρία ξέρουν ότι τα καλύτερα πρωταθλήματα έγιναν όταν οι τρεις της Θεσσαλονίκης ήταν πολύ καλοί. Θέλω να πω ότι είναι τρεις ομάδες σημαντικές για το Πρωτάθλημα με πολύ αγάπη για το μπάσκετ. Και οι τρεις έχουν στερηθεί τις επιτυχίες. Πρέπει να χτίσουν πάνω στο υλικό και να συνεχίσουν να παλεύουν υπό δύσκολες συνθήκες. Αυτά τα πολύ οπαδικά τα βλέπω διαφορετικά. Πρέπει και οι τρεις να είναι ενωμένοι».

Σχετικά με τη βελτιωμένη εικόνα που είχε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, είπε: «Ειπώθηκαν αρκετά στα αποδυτήρια, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο τι θα πεις αλλά πόσα θα δεις στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έπρεπε να βάλει ταχύτητα αλλά και το σώμα της στις μονομαχίες. Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που έπρεπε και γιατί δεν κερδίσαμε είναι άλλο θέμα. Μόνο τον Βαγγέλη είχαμε στους ψηλούς ο οποίος παίζει μάλιστα και με πρόβλημα τραυματισμού».

Ο Κώστας Φλεβαράκης ρωτήθηκε για τη ζέστη εντός του γηπέδου λόγω μη λειτουργίας του κλιματισμού. «Δεν θα αναφερθώ στις συνθήκες του αγώνα και στη ζέστη ότι επηρέασαν το αποτέλεσμα. Πιο πολύ μιλάω για πράγματα που έγιναν στη γραμματεία. Η ζέστη ήταν πρόβλημα και για τις δύο ομάδες. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου δεν έχω να πω τίποτε αρνητικό. Προτιμώ να παίζω με γεμάτο γήπεδο αλλά προτιμώ το 50-50 σε κόσμο».