Αποθέωση για Νόρις: «Αγάπησα πολύ το Περιστέρι»

slider 35968CFD 1

Το Περιστέρι τίμησε την ιστορία του, ένα κομμάτι του ένδοξου παρελθόντος, γεμίζοντας όμορφες αναμνήσεις το κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Η αναμέτρηση των «κυανοκιτρίνων» με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν μια βραδιά προς τιμήν του Όντι Νόρις, ενός παίκτη-θρύλου για το σύλλογο, ο οποίος τιμήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα από τον Φίλιππο Κότση, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό.

Ο ανεπανάληπτος Όντι Νόρις αφού παρέλαβε την φανέλα της ομάδας με το όνομα του και μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των αθλητών, πήρε το μικρόφωνο και συγκλόνισε με τα λόγια του, αποδεικνύοντας ότι οι στιγμές που έζησε έχουν μείνει για πάντα στο μυαλό και την καρδιά του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που αν και έπαιξα για έναν χρόνο την αγάπησα πολύ. Πετύχαμε σημαντικά πράγματα, τα οποία δεν θα καταφέρναμε αν δεν είχα αυτούς τους συμπαίκτες» υποστήριξε ο εμβληματικός Όντι, δείχνοντας τον σπουδαίο Άγγελο Κορωνιό και τους Νίκο Κασουρίδη και Νίκο Τσαγκόπουλο που βρέθηκαν στο κέντρο του γηπέδου γνωρίζοντας την αποθέωση.

«Είστε φανταστικοί και πάντα σας μνημονεύω, όπου κι αν βρεθώ!» είπε πριν αφήσει το μικρόφωνο ο Όντι Νόρις, απολαμβάνοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Το Περιστέρι γύρισε τον χρόνο πίσω και είδε στο παρκέ τους παίκτες του που μεγάλωσαν με την αγωνιστική τους παρουσία τον σύλλογο και αποτελούν κληρονομιά για τις επόμενες γενιές που ακολουθούν, αποτελώντας τα ιδανικά πρότυπα για τα μικρά παιδιά. Οι φίλοι της ομάδας, αλλά και άνθρωποι που μεγάλωσαν με τα «ιερά τέρατα» του συλλόγου έσπευσαν στο παρκέ ακόμη και αρκετή ώρα μετά το τέλος του φιλικού αγώνα για να φωτογραφηθούν με τον Όντι Νόρις, τον Άγγελο Κορωνιό, το Νίκο Κασουρίδη και το Νίκο Τσαγκόπουλο, καθώς επίσης και με τους παίκτες της ομάδας του Ηλία Ζούρου.