Αγγελόπουλος: «Ακόμη περισσότερες επιτυχίες, η ΑΕΚ ανήκει στον κόσμο της»

2154666 1

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον μεγάλο της χορηγό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας εξέφρασε την αισιοδοξία του για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το επόμενο μπασκετικό αστέρι της betshop για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι η ΑΕΚ BC.

H «Βασίλισσα» της Ευρώπης, η Πρωταθλήτρια Κόσμου την περασμένη αγωνιστική περίοδο, συνεχίζει την ένδοξη παράδοση 95 ετών, αλλά με αποκορύφωση πάντα το «έπος του ‘68», το οποίο η ΑΕΚ ΒC και ο Μάκης Αγγελόπουλος «μετουσίωσαν» σε κινηματογραφική ταινία, το «1968», που κάνει το γύρο της υφηλίου και εισπράττει εντυπωσιακές κριτικές, διαφημίζοντας την Ελλάδα των θαυμάτων, που μέσα από αντιξοότητες ξέρει να μεγαλουργεί.

Remaining Time-0:28FullscreenMute

Η ΑΕΚ αυτών των αξιών συγκινεί τον κόσμο. Κρατά την αγάπη ζωντανή. Κι αυτό συνιστά την πιο μεγάλη πρόκληση.

«Η ΑΕΚ είναι το όραμα», δήλωσε ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος, ο ηγέτης των κομβικών αποφάσεων που διατηρεί ζωντανές τις παρακαταθήκες, αλλάζει τα δεδομένα και υλοποιεί πρωτοβουλίες για ένα ακόμα πιο δυναμικό παρόν και μέλλον.

Με την ευκαιρία της επίσημης ανακοίνωσης συνέχισης της συνεργασίας με τη betshop, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕK ΒC συμπληρώνει:

«Με τον κ. Γαβριήλ Χαλεπλή, μας ενώνουν κοινά ιδανικά, κοινές ιδέες για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την κοινωνία.  Στο πλαίσιο αυτής της κατεύθυνσης με στόχο το κοινό όραμα και η ανάγκη ανανέωσης της συνεργασίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδρυτή της Εταιρίας και διεθνή  Έλληνα επιχειρηματία, τον κ. Χαλεπλή, για την εμπιστοσύνη.

Η ΑΕΚ κατέκτησε τη χρονιά που τελείωσε, ακόμη ένα διεθνές τρόπαιο (Διηπειρωτικό Κύπελλο) διατηρώντας ψηλά και μόνη τα τελευταία χρόνια, τη σημαία του Ελληνικού μπάσκετ στο εξωτερικό, σε συλλογικό επίπεδο, ενώ δικαιωθήκαμε για όσα είχαμε εξαγγείλει στην εκκίνηση της περασμένης περιόδου, όταν και συμφωνήσαμε με τη betshop ως Μεγάλο Χορηγό στην ένδοξη φανέλα της Ομάδας μας.

Να είστε σίγουροι, ότι το επόμενο διάστημα θα συνδυαστεί η συνεργασία μας αυτή με ακόμη περισσότερες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Ανήκουμε στον κόσμο της ΑΕΚ. Είμαστε εδώ για να τον σεβαστούμε και να υπηρετήσουμε την αγάπη του. Ευθύβολα και αποτελεσματικά. Η ΑΕΚ ξεχωρίζει για τη φιλοσοφία της και τις αρχές της. Έχει ως επίκεντρο τον κόσμο, και ανήκει στον κόσμο της. Γι’ αυτό και η κάθε νέα αγωνιστική χρονιά αποτελεί για εμάς μια νέα εποχή για τη «Βασίλισσα» της Ελλάδας, της Ευρώπης και της Υφηλίου. Καλωσορίζουμε και φέτος τη betshop στην οικογένειά μας.».

Ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES, της ηγετικής, καινοτόμου και συνεχώς εξελισσόμενης πλατφόρμας η οποία προσφέρει το τεχνολογικό περιβάλλον «δράσης» του δημοφιλούς www.betshop.gr δήλωσε:

«Με την ΑΕΚ, μας ενώνουν πολλά περισσότερα από την περσινή εξαιρετική μας συνεργασία.

Μας ενώνει η αγάπη για το καλό παιχνίδι και η προσήλωση στην προσφορά, στην ανταπόδοση της αγάπης του κόσμου μας.

Εκτός από τους τίτλους, η μεγαλύτερη παρακαταθήκη της ΑΕΚ είναι αυτή ακριβώς η αγάπη.

Ευχόμαστε στην ομάδα να συνεχίσει να σηματοδοτεί ιδανικά που μας κάνουν όλους υπερήφανους και να μετατρέπει μοναδικά το όραμα σε πράξη.».

Η πιο μεγάλη πρόκληση είναι να κρατάς την αγάπη ζωντανή!»