Θ. Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης είναι απογοητευμένος, αλλά περήφανος»

2199112

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα της Ελλάδας κόντρα στην Τσεχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην Τσεχία, έκανα καλή δουλειά κόντρα στη Βραζιλία. Εμείς είχαμε δύο πτυχές στον αγώνα, Αρχικά να νικήσουμε και εν συνεχεία να το κάνουμε με διαφορά 12 πόντων. Πληρώσαμε το ματς με την Βραζιλία, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Αυτά έχει το μπάσκετ όμως. Αλλες φορές είσαι στην πλευρά των νικητών και άλλες σε αυτή των ηττημένων.

Είναι άδικο να μιλήσω εκ μέρους του Γιάννη. Είναι περήφανος για την ομάδα για τους προπονητές και από το πόσο προσπαθήσαμε. Είναι τρελό... Νικάς και δεν πας στον επόμενο γύρο. Είναι σκληρό.

Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Όχι μόνο που έπαιξα στην Εθνική με τον αδερφό μου, αλλά και με αυτούς τους συμπαίκτες οι οποίοι έχουν πετύχει τόσα πολλά ο καθένας ξεχωριστά. Δυστυχώς δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα στο μέλλον».

Από τη μικτή ζώνη ανέφερε: «Ο καθένας έχει την άποψή του, αλλά εμείς θέλαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Παλέψαμε σήμερα, δεν μπορείς να ελέγξεις όλους τους παράγοντες του παιχνιδιού», ενώ για τη διαιτησία πρόσθεσε: «Δεν έχει να κάνει μόνο με το Γιάννη, αλλά με όλο το τουρνουά. Όπως είπα και πριν, υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις».