Γιάννης: «Να κάνουμε αυτό που πρέπει στο Παγκόσμιο»!

ga112

Η Εθνική ομάδα έκανε το 3/3 στο τουρνουά «Atlas» και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στα χρήσιμα συμπεράσματα που βγήκαν πριν από την πρεμιέρα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στο Μαυροβούνιο (1/9).

«Ήταν ένα καλό τεστ για την ομάδα μας. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο με διαφορετικά στοιχεία από μας, πιστεύω πως οι συμπαίκτες μου έκαναν πολύ καλή δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και στην άμυνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω τα φιλικά που δώσαμε στην Αθήνα και στην Κίνα να είναι αρκετά για μας, ώστε πλέον να κάνουμε αυτό που πρέπει στο Παγκόσμιο Κύπελλο παίζοντας σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε αρχικά ο MVP του ΝΒΑ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Βενεζουέλα.

«Το τουρνουά στην Κίνα ήταν σημαντικό, παίζοντας τρία ματς σε βοηθά να αποκτήσεις καλή χημεία. Τα υπόλοιπα παιδιά παίζουν μαζί εδώ και αρκετό καιρό, εγώ είχα να βρεθώ στην Εθνική δύο χρόνια και έπρεπε να βρούμε τη χημεία μας. Αντιμετωπίσαμε ομάδες που παίζουν διαφορετικό στιλ μπάσκετ, που ήταν πολύ επιθετικές και σούταραν πολλά μακρινά σουτ. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια μας βοήθησαν να προετοιμαστούμε για το στόχο μας, τους αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε.