Σκουρτόπουλος: «Ήταν όλα πολύ καλά τεστ, επιλέξαμε να ξεκουράσουμε τον Γιάννη»

2191554 1

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ουσιαστικά είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και κρίθηκε προτιμότερο να ξεκουραστεί ενώ υποστήριξε ότι τα ματς στην Κίνα θα βοηθήσουν πολύ την Εθνική ενόψει του Παγκοσμίου. 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε αρχικά: «Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του τουρνουά, όλα ήταν πολύ καλά. Παίξαμε ένα ακόμη καλό φιλικό, προτιμήσαμε να ξεκουράσουμε τον Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο) και ξέρω πως απογοητεύσαμε τους φιλάθλους, αλλά η προέχει το καλό της ομάδας και η δουλειά μας συνεχίζεται. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά, εστιάσαμε στην άμυνα και από εκεί βρήκαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό».

Και κατέληξε: «Επίσης πήραμε σκορ από το παιχνίδι κοντά στο καλάθι. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και προετοιμαζόμαστε πλέον για το πρώτο ματς παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που είναι πολύ σημαντικό. Περιμέναμε πως θα συναντήσουμε διαφορετικές ομάδες στην πορεία του τουρνουά, αλλά και οι αντίπαλοι που συναντήσαμε τελικά έπαιξαν πολύ έξυπνα και μας δοκίμασαν σε διαφορετικά πράγματα. Όλες οι ομάδες έπαιξαν επιθετικά και ήταν πολύ καλά τεστ. Ελπίζω να βρεθεί ξανά στο μέλλον η Εθνική σε ένα τέτοιο τουρνουά στην Κίνα».