Φοράει ξανά τα πράσινα ο Μποχωρίδης!

1564750

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού έπειτα από την περίοδο 2014-17 αφού είναι ο εκλεκτός του Αργύρη Πεδουλάκη για την τελευταία θέση στο ρόστερ.  

Στο περιθώριο της επίσημης πρώτης προπόνησης του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2019/20, ο Αργύρης Πεδουλάκης παραδέχτηκε πως οι «πράσινοι» θέλουν έναν παίκτη για να καλύψουν το κενό του Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στον αγώνα με τη Σερβία για το τουρνουά «Ακρόπολις».

«Ο Γιάννης θα έμπαινε στην ομάδα και θα βοηθούσε στο rotation, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια των επτά "διαβολοβδομάδων". Θέλουμε παίκτη αλλά δεν υπάρχει, διότι πρέπει να είναι Έλληνας» είχε αναφέρει ο κόουτς του «τριφυλλιού». Φαίνεται, όμως πως οι «πράσινοι» έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη για την ενίσχυση της περιφέρειας. 

Ο 25χρονος γκαρντ έπαιξε στο «τριφύλλι» την περίοδο  2014-17 όμως αποχώρησε αφού δεν τον υπολόγιζε ο Τσάβι Πασκουάλ. Εφόσον αποκτηθεί, υπολογίζεται ως πέμπτο γκαρντ πίσω από τους Νικ ΚαλάθηΤαϊρίς ΡάιςΝίκο Παππά και Τζίμερ Φριντέτ, από τη στιγμή μάλιστα που γνωρίζει τα δεδομένα και τις απαιτήσεις στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Παρεμπιπτόντως, ο Μποχωρίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη, από τη στιγμή που δεν κατέβαλε το προβλεπόμενο buy out ως τις 20 Αυγούστου. Πέρσι μέτρησε 11.4 πόντους με 63.7% στις βολές, 46.8% στο δίποντο, 30.2% στο τρίποντο, 3.9 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ σε 25:16 συμμετοχής, σε 23 συμμετοχές στην Basket League με τους «κίτρινους».