Κλείνει στην ΑΕΚ ο Χρυσικόπουλος: «Εδωσα ότι μπορούσα στον ΠΑΟΚ» (pic)

linos chrysikopoulos

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επισήμως την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λίνο Χρυσικόπουλο.  

Ο διεθνής φόργουορντ ήταν αδιάλλακτος στη θέση κι αποφάσισε να χαρίσει όλα τα δεδουλευμένα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απάντησε θετικά, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης θα αποσύρει την προσφυγή του και σήμερα (23/8) έμεινε ελεύθερος ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ με την οποία έχει συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο. 

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο της αθλητικής μου ζωής έκλεισε σήμερα. Κρατάω τις πολλές όμορφες στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ -τον οποίο υπηρέτησα πίστα για 3 χρόνια- και την αγάπη που μου πρόσφερε όλος ο οργανισμός. Κέρδισα πολλά και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος. Έδωσα ότι είχα και μπορούσα. Φεύγω με ήσυχη την συνείδηση μου και εύχομαι όλα τα παιδιά που θα φορέσουν την φανέλα του ΠΑΟΚ να νιώσουν την ίδια αγάπη και ζεστασιά από τους ανθρωπους του . Εις το επανιδείν» ήταν το μήνυμα του στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο της αθλητικής μου ζωής έκλεισε σήμερα. Κρατάω τις πολλές όμορφες στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ -τον οποίο υπηρέτησα πίστα για 3 χρόνια- και την αγάπη που μου πρόσφερε όλος ο οργανισμός. Κέρδισα πολλά και σαν αθλητης και σαν ανθρωπος. Έδωσα ότι είχα και μπορούσα. Φεύγω με ήσυχη την συνείδηση μου και εύχομαι όλα τα παιδιά που θα φορέσουν την φανέλα του ΠΑΟΚ να νιώσουν την ίδια αγάπη και ζεστασιά από τους ανθρωπους του . Εις το επανιδείν

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linos Chrysikopoulos (@linos_chrysikopoulos) στις 23 Αύγ, 2019 στις 6:41 πμ PDT