Φριντέτ: «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ» (vid)

2186732 1 1

Ο Τζίμερ Φριντέτ μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο των «πρασίνων»! 

Ο Αμερικανός «μπόμπερ» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νιώθω υπέροχα. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Δεν έχω έρθει ξανά στην Ελλάδα, οπότε είναι μια ωραία εμπειρία για μένα να δω τη χώρα να είμαι κομμάτι αυτού του οργανισμού που έχει τόσο μεγάλη ιστορία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να παίζω με τους συμπαίκτες μου» και συνέχισε:

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Οι φίλαθλοι με στήριξαν πριν ακόμη έρθω στην ομάδα. Όλοι ήθελαν να έρθω και αυτό με κάνει να νιώθω υπέροχα γιατί ως μπασκετμπολίστας το να σε θέλουν κάπου οι φίλαθλοι είναι υπέροχο. Οπότε εύχομαι να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν για σας να παίξουμε καλά και θα δουλεύουμε κάθε μέρα όσο πιο σκληρά μπορούμε για να αποδώσουμε στο παρκέ για σας».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι «πολλοί φίλαθλοι μου έχουν στείλει βίντεο και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά σε τέτοια ατμόσφαιρα. Είμαι ανταγωνιστικός, άρα το να έχω την ενέργεια του κόσμου μαζί μου, την αδρεναλίνη, με βοηθάει μέσα στον αγώνα.Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας!»