Στον Κολοσσό ο Αγκμπελέσε!

1726

Αυτούς ξέρει, αυτούς... εμπιστεύεται ο Άρης Λυκογιάννης, καθώς ο Κολοσσός Ρόδου συμφώνησε με τον Ντάνι Αγκμπελέσε ο οποίος ήταν παίκτης του έμπειρου προπονητή την περσινή σεζόν στην ομάδα του Χολαργού.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντάνι Αγκμπελέσε.

Ο Ντάνι Αγκμπελέσε έχει καταγωγή από τη Νιγηρία και είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 1990 στο Μέριλαντ, των ΗΠΑ. Έχει ύψος 2.06μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ.

Φοίτησε δύο χρόνια στο κολέγιο Κόλιν και άλλα τόσα στο Χάμπτον. Το 2012 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Ιράν, ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Ουρουγουάη και Ισπανία, προτού κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την Ελλάδα και το Ρέθυμνο, το 2015. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό των Ουρένσε και Χιπούθκοα, παίζοντας στην τελευταία δύο φορές, ενώ ακόμη φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής Μπρίντιζι και της γαλλικής Ορτέζ. 

Τη σεζόν που πέρασε, ο Αγκμπελέσε επέστρεψε στη χώρα μας για λογαριασμό του Χολαργού, όπου σε συνολικά 29 παιχνίδια (κανονικής διάρκειας και playoffs) είχε κατά μέσο όρο 8,3 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1,8 κοψίματα.»