Στην Ελλάδα Μπόλντγουϊν-Χαπ, έρχεται και ο Πολ!

844159b1 ac15 4c89 a77e 172fd76c65e3 1

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Ουέιντ Μπόλντγουϊν και Ιθαν Χαπ και μίλησαν για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα τους. Αύριο (30/7) αναμένεται και ο Μπράντον Πολ. 

 «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι κάπου που μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να προσπαθήσω σκληρά και να κερδίσω την Euroleague. Μπορώ να φέρω αθλητικότητα στην ομάδα, να είμαι ο πλέι μέικερ της ομάδας και να είμαι ο ηγέτης της. Είναι τιμή μου να είμαι συμπαίκτης με τον Σπανούλη, έχω ακούσει μόνο σπουδαία λόγια γι αυτόν, είναι θρύλος του μπάσκετ και ανυπομονώ να παίξω δίπλα του. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι οι ίδιοι με της ομάδας, θέλω να νικάω και σιχαίνομαι να χάνω» δήλωσε ο Μπόλντγουιν.

Από τη πλευρά του, ο Χαπ υπογράμμισε: «Είμαι ενθουσιασμένος, πέρασα 4 χρόνια στο Ουισκόνσιν κι έμαθα μπάσκετ. Νομίζω όμως πως πλέον θα βελτιωθώ ακόμη περισσότερο εδώ κι ελπίζω να βοηθήσω να πετύχουμε πολλές νίκες. Οταν ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον ατζέντη μου κι ο coach Μπλατ με πήρε τηλέφωνο αισθάνθηκα πως είναι η καλύτερη επιλογή, αισθάνθηκα πως ταιριάζω με αυτή την ομάδα. Έχω ικανότητες πάσας και ελέγχου της μπάλας όπως οι γκαρντ. Μεγάλωσα ως γκαρντ όποτε ξέρω πως είναι η οπτική αυτή. Θέλω να βοηθήσω να πάρουμε νίκες και τίτλους. Είδα στο ίντερνετ κάποια ματς της Euroleague, παίζουν με δύναμη, παίζουν καλά μαζί και πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη δύναμή σου Παρακολούθησα και βίντεο με τους οπαδούς, ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους, είναι πιστοί. Να ξέρουν πως θα δίνω πάντα το 110%»