Superteam οι Νετς με Ντουράντ, Ίρβινγκ, Τζόρνταν!

344232 1

Ο Adrian Wojnarowski αποκάλυψε ότι ο Κέβιν Ντουράντ αφήνει τα 221 εκατομμύρια που του προσφέρουν οι Ουόριορς και θα υπογράψει στους Νετς!

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της free agency που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο ΝΒΑ, ο Adrian Wojnarowski ενημέρωσε αρχικώς ότι ο KD θα ανακοινώσει την απόφαση του σε ό,τι αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι εν συνεχεία αποκάλυψε ότι θα υπογράψει στους Νετς! Ο «KD» θα είναι κάτοικος Μπρούκλιν για επόμενα 4 χρόνια, με απολαβές στα 164 εκατομμύρια δολάρια.

Ο μεγάλος άτυχος των Ουόριορς, ο οποίος υπέστη ρήξη αχιλλείου κατά τη διάρκεια των τελικών με τους Ράπτορς, παίρνει το ταλέντο του και μετακομίζει στο Μπρούκλιν, μολονότι το Γκόλντεν Στέιτ ήταν διατεθειμένο να του προσφέρει supermax συμβόλαιο 221 εκατομμυρίων δολαρίων με την έναρξη της free agency.

Η συγκεκριμένη κίνηση αλλάζει άρδην τα δεδομένα ενώ αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του KD, ο οποίος θα λάβει 164 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με τον Wojnarowski, ο Ντουράντ θα βρει στο Μπρούκλιν τον Καϊρί Ίρβινγκ (4 χρόνια, 141 εκατομμύρια δολάρια) και τον ΝτεΆντρε Τζόρνταν, ο οποίος έκλεισε τη χρονιά στους Νικς κι έρχεται στους Νετς για να γεμίσει τη ρακέτα!