Η σύζυγος του Γκιστ προανήγγειλε το τέλος του Αμερικανού!

2153303 1

Ο Τζέιμς Γκιστ πολύ δύσκολα θα συνέχιζε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει εμμέσως πλην σαφώς και η σύζυγός του μέσω των social media, αν και στη συνέχεια θέλησε να το... μαζέψει. 

Λίγο πολύ ήταν γνωστό ότι ο έμπειρος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δύσκολα θα συνέχιζε και για 7η χρονιά στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και θεωρείται απίθανο να ανανεωθεί, παρά το γεγονός ότι στην ομάδα επέστρεψε ο προπονητής που τον πίστεψε και τον πήγε στους «πράσινους» τον Δεκέμβριο του 2012 ύστερα από ανταλλαγή με τον Άντι Πάνκο. 

Όλα «έδειχναν» ότι ο Τζέιμς Γκιστ θα αποτελέσει παρελθόν και ουσιαστικά αυτό ακριβώς ήρθε να επιβεβαιώσει η σύζυγός του, Χόλι Γκιστ, με μια ανάρτηση στις InstaStories της: «Τελευταία ημέρα εδώ και όσο το σπίτι αδειάζει προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να συγκρατήσω τα δάκρυα μου!!! Έχουμε περάσει 5 χρόνια σε αυτό το σπίτι, είναι το σπίτι στο οποίο φέραμε τον γιο μας, κλάψαμε από χαρά και πόνο σε αυτό το σπίτι! Γελάσαμε μέχρι να πονέσει το στομάχι μας, διοργανώσαμε δείπνα με ολόκληρη την ομάδα που έμοιαζαν με οικογενειακά δείπνα. Ήταν το πρώτο μας πραγματικό σπίτι, στο οποίο επιστρέφαμε κάθε Αύγουστο και αναφωνούσαμε: Τι ωραία να επιστρέφεις σπίτι! Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτό το σπίτι που μας επέτρεψε να ζήσουμε τόσες αξέχαστες αναμνήσεις».

Στη συνέχεια προσπάθησε να το... μαζέψει γράφοντας ότι πρόκειται για μετακόμιση ωστόσο όπου υπάρχει... καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και απ' ότι φαίνεται στην προκειμένη περίπτωση η «φωτιά» αναφέρει ότι ο Τζέιμς Γκιστ θα αποτελέσει παρελθόν.