Πεδουλάκης: Τέλος από το Περιστέρι, αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό!

2148285 1

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση που θα κάνει λόγο για διετές συμβόλαιο. 

Ο 55χρονος προπονητής ετοιμάζεται να κάνει την 3η του θητεία στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μετά την τελευταία του αποχώρηση τον Οκτώβριο του 2016 μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Το Περιστέρι Βίκος Cola ανακοίνωσε το «τέλος» της συνεργασίας μαζί του και ήδη αναζητά τον επόμενο προπονητή της ομάδας. Σε λίγο θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ για την πρόσληψή του προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα και ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

 Η ανακοίνωση από το Περιστέρι Βίκος Cola:

«Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει ότι σεβόμενη απόλυτα την επιθυμία του Αργύρη Πεδουλάκη,  προχώρησε με τον Έλληνα κόουτς σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Η οικογένεια του Περιστερίου, ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της τον Αργύρη για όσα πολύτιμα προσέφερε για μία ακόμη φορά στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο Αργύρης ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου.

Η ΚΑΕ Περιστέρι Bίκος Cola εξετάζει ήδη τις εναλλακτικές της λύσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας».