Ανέλαβε ο Καραμάνος τον ΠΑΟΚ, προπονητής ο Φραγκιάς!

2108927 1

Νέα σελίδα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αφού ο πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών πηγαίνει στον Γιώργο Καραμάνο, ενώ την ίδια ώρα την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Βασίλης Φραγκιάς! 

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ «πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάσης Κατσαρής και ο κ.Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του κ.κ Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας».

Αλλαγή υπάρχει και στην τεχνική ηγεσία, καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί παρελθόν (αναμένεται να αναλάβει την ΑΕΚ) και στην θέση του έρχεται ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο Έλληνας προπονητής κάθισε φέτος στον πάγκο του Πανιωνίου κι έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.