Θέλει Σλούκα, «βλέπει» Τεόντοσιτς ο Ολυμπιακός!

sloy teo

Έτοιμος για δυναμικό μπάσιμο είναι ο Ολυμπιακός, αφού έχει ως μεγάλο στόχο τον Κώστα Σλούκα αλλά παράλληλα εξετάζει σοβαρά και την επιστροφή του Μίλος Τεόντοσιτς! 

Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και ενάμιση περίπου μήνα βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Κώστα Σλούκα στον οποίο έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να τον επανεντάξουν στον Ολυμπιακό και να του δώσουν τα κλειδιά της ομάδας μαζί με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα. Ο Έλληνας γκαρντ φαίνεται διατεθειμένος να κάνει το βήμα της επιστροφής, αλλά ακόμη είναι μακριά για να μπορεί να ειπωθεί κάτι με σιγουριά.

Αυτή τη στιγμή ο Σλούκας είναι περιζήτητος έχοντας προτάσεις από ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από τους Νάγκετς, τον Ολυμπιακό και φυσικά τη Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας γκαρντ φαίνεται πως έχει απορρίψει τη Μόσχα και τη Μαδρίτη ενώ ξέρει πως το NBA είναι περισσότερο φιλολογικό σενάριο. Μένουν Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός και Φενέρ. Οι Ισπανοί έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο αντί 4.000.000 ευρώ με τη διάθεση να ανέβουν λίγο ακόμη. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση, ωστόσο τον έχει ενημερώσει για τρία πράγματα. Πρώτον ότι στο μέτρο των ελληνικών δεδομένων θα πληρωθεί αδρά (όχι όσα στη Βαρκελώνη). Δεύτερον θα είναι ο πρωταγωνιστής της ομάδας. Τρίτον το συμβόλαιο θα είναι τριετές. Με τη Φενέρμπαχτσε υπάρχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ωστόσο η πλευρά του παίκτη έχει option να αποχωρήσει.

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με tweet του Κροάτη δημοσιογράφου, Stjepan Vidovic «ο Ολυμπιακός θέλει τον Μίλος Τεόντοσιτς». Ο Σέρβος γκαρντ έμεινε ελεύθερος στα μέσα της σεζόν από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τη διετή παρουσία του στο ΝΒΑ. Ο Τεόντοσιτς αποφάσισε να μείνει εκτός στο δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και πλέον εμφανίζεται έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ! Αρχικά θα το πράξει με την Εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στη συνέχεια με την ομάδα που θα υπογράψει. Το αν θα είναι ο Ολυμπιακός θα φανεί στο μέλλον...  Να θυμίσουμε ότι ο 32άχρονος παίκτης φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά από το 2007 ως το 2011, για να μετακομίσει στη συνέχεια στην ΤΣΣΚΑ. Σε μια περίεργη χρόνια, όπως θα είναι αυτή που έρχεται λόγω και της συμμετοχής στην Α2, στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν νωρίς τον σχεδιασμό και ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Αντώνη Κόνιαρη.