Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ!

2081126 1

Μετά τη νίκη του Περιστερίου επί του ΠΑΟΚ και το «διπλό» της ΑΕΚ στη Ρόδο, οι «αιώνιοι» θα συναντηθούν στην πρώτη φάση της postseason!

Τα πάνω-κάτω ήρθαν μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, αφού από τη στιγμή που δεν «κατέβηκε» ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Κύμη με αποτέλεσμα να μηδενιστεί και να χάσει το ματς με 20-0 ενώ την ίδια ώρα το Περιστέρι κέρδιζε τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ τον Κολοσσό, σχηματίστηκε το «ζευγάρι» Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο των playoffs!

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» θα τερματίσουν στην 3η θέση μόλις επικυρωθεί η βαθμολογία και τους αφαιρεθούν οι 6 βαθμοί, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στην 6η θέση μετά τη... δική τους αφαίρεση βαθμών. Όπερ και σημαίνει ότι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην α' φάση των playoffs, με το πλεονέκτημα έδρας να ανήκει στον Παναθηναϊκό.

Βέβαια είναι άγνωστο το «τι μέλλει γενέσθαι» και αυτό διότι στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να «κατέβουν» σε ματς με τον Παναθηναϊκό εάν σφυρίξουν Έλληνες διαιτητές, ενώ στην πρόσφατη ανακοίνωση του «τριφυλλιού» ξεκαθαρίστηκε ότι η ομάδα θα «απέχει από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα έως ότου να επικρατήσει ξανά η νομιμότητα και όχι η τρομοκρατία και η ανομία που προσπαθεί να επιβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός»

Αναλυτικά:

ΑΕΚ (1) - Χολαργός (8)
Περιστέρι (2) - Ήφαιστος Λήμνου (7)
Παναθηναϊκός (3) - Ολυμπιακός (6)
Προμηθέας (4) - ΠΑΟΚ (5)