Κατοστάρα στη Ρόδο και πρωτιά μέσω... ΟΑΚΑ!

aaaa

Στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου τερμάτισε η ΑΕΚ (18-8), μετά την απόφαση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να μην κατέβει στο ματς με την Κύμη και τη νίκη της επί του υποβιβασμένου Κολοσσού (69-106)! Ντεμπούτο για Γκέιμπ Γιορκ και Τρέβορ Εμπάκουε!

Το κώλυμα που δήλωσε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος για το Ολυμπιακός - Προμηθέας, οδήγησε τους «πράσινους» στην απόφαση να μην κατέβουν στο παιχνίδι με την Κύμη, με αποτέλεσμα να κατοχυρωθεί το ματς στην ομάδα της Εύβοιας με 0-20 και να αναμένεται η τιμωρία των «πρασίνων» με μηδενισμό και αφαίρεση έξι βαθμών, όπως προβλέπεται.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις αλλά και την επιβλητική νίκη επί του Κολοσσού στη Ρόδο (69-106), η ΑΕΚ τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου!

Οι «κιτρινόμαυροι» επέβαλαν τον ρυθμό τους από την πρώτη στιγμή και δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Ροδίτες, οι οποίοι είχαν ήδη υποβιβαστεί στην Α2 εδώ και λίγες αγωνιστικές.

Για την ομάδα του Στέργιου Κουφού «πάλεψαν» ο Τζέιβον Πίνκστον (17π.), ο Μάλκολμ Λι (15π., 7ρ.) και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής, (10π., 5ρ.).

Θετικές εντυπώσεις άφησαν οι Γκέιμπ Γιορκ και Τρέβορ Εμπάκουε στο ντεμπούτο τους με τα κιτρινόμαυρα.