Κατεβαίνει ( ; ) ο Ολυμπιακός με γενική είσοδο 1 ευρώ!

2040466

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε... γενική είσοδο ένα ευρώ για τον αγώνα με τον Προμηθέα παρά το γεγονός ότι ο ανεπιθύμητος για τους «ερυθρόλευκους» διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος κληρώθηκε στον αγώνα με τους Πατρινούς!  

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος κληρώθηκε σήμερα (3/5) να σφυρίξει στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στην Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και Προμηθέα, παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ότι δεν πρόκειται να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε αναμέτρηση διευθύνουν οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου

Στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν προκάλεσε κανέναν... πανικό. Αντίθετα, ήταν κάτι το οποίο περίμεναν πως θα συμβεί κάποια στιγμή. Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα, που έγινε γνωστό ότι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος κλήθηκε να σφυρίξει στον αγώνα με τον Προμηθέα, εξήγησαν πως δεν πρόκειται να παρθεί καμία εν βρασμώ απόφαση. 

Πάντως η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους Πατρινούς, ορίζοντας γενική είσοδο 1 ευρώ

««Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής Ολυμπιακός Προμηθέας Πατρών, που έχει οριστεί για την Τετάρτη 8-5-2019 και ώρα 17:30, θα υπάρξει γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 7-5-2019 και ώρα 09:00».»