Ουέιντ: «Μίλησα με Λεμπρόν για να πάμε στους Μπουλς το 2010»

errere

Ο Ντουέιν Ουέιντ αποκάλυψε τις συζητήσεις που έκανε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς το 2010 και την πιθανότητα να βρεθούν με τον Ντέρικ Ρόουζ στους Σικάγο Μπουλς! 

Ο «Flash» φιλοξενήθηκε στο podcast «Knuckleheads» το οποίο επιμελούνται οι άλλοτε παίκτες του ΝΒΑ Κουεντίν Ρίτσαρτσον και Ντάριους Μάιλς και μίλησε για τις συζητήσεις που έκανε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς πριν ενώσουν τις δυνάμεις τους στο Μαϊάμι. 

«Θυμάμαι που είχα πάει στο γραφείο του ατζέντη μου, ο οποίος μου είπε ότι ήθελε ο ΛεΜπρόν και ο δικός του ατζέντης να μιλήσουν μαζί μας. Είπα 'ΟΚ, να τα πούμε'. Τότε ήρθα σε επαφή με τον ΛεΜπρόν και με ρώτησε για τα σχέδια μου. Του απάντησα ότι θέλω να κερδίζω και εκείνος μου είπε 'και εγώ το ίδιο. Ας το κάνουμε μαζί.' Φυσικά συμφώνησα αμέσως αλλά είχα ανοικτό το μέρος και την ομάδα που θα παίζαμε μαζί. Μάλιστα το Σικάγο ήταν πρώτο στις επιλογές μας αφού είχαν ανοικτά δύο max συμβόλαια όπως επίσης και τον νεαρό αλλά εξαιρετικό Ντέρικ Ρόουζ. Υπήρχε επίσης ο Λούολ Ντενγκ, ο Ζοακίμ Νοά και γενικά κομμάτια που μπορούσαν να κολλήσουν μεταξύ τους.»

Και συνέχισε: «Ήταν όμως η μεγαλύτερη αγορά για να πάνε εκεί; Κοιτάξαμε και τη Νέα Υόρκη. Όμως καταλήξαμε στο Μαϊάμι διότι υπήρχε χώρος και για το συμβόλαιο του Κρις Μπος, ο οποίος ήταν ο παίκτης που ταίριαζε απόλυτα. Στην τελική θέλαμε όλοι να κερδίζουμε».