Break οι 76ers στο Τορόντο με... σούπερ Μπάτλερ! (vid)

butler 1

Οι Ράπτορς ηττήθηκαν με 89-94 από τους Σίξερς μέσα στην έδρα τους και έγινε το 1-1 από την ομάδα της Φιλαντέλφεια.

Οι Σίξερς μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή με τη διαφορά στην πρώτη περίοδο να κυμαίνεται κοντά στους 10 πόντους ενώ στην δεύτερη περίοδο έφτασε ακόμη και στο +19 για τους νικητές που προηγήθηκαν με 45-26 λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Τελικά το πρώτο μέρος έκλεισε στο 51-38 με τους Σίξερς να ελέγχουν πλήρως το ματς και να δείχνουν αποφασισμένοι για τη νίκη.

Στην τρίτη περίοδο οι Ράπτορς αντέδρασαν, μείωσαν μέχρι και στον πόντο με 60-61 ωστόσο κάπου εκεί οι Σίξερς ανέβασαν στροφές φτάνοντας τη διαφορά και πάλι λίγο πάνω από τους 10 πόντους. Στο φινάλε έγινε και η τελευταία προσπάθεια των γηπεδούχων για την ολική επαναφορά στο ματς καθώς έφτασαν και πάλι στον πόντο, 89-90, όμως οι Σίξερς διατήρησαν την ψυχραιμία τους παίρνοντας τέσσερις πόντους από Εμπίντ και Χάρις που διαμόρφωσαν το τελικό 94-89 για την ομάδα τους.

Ο Μπάτλερ με 30 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών ενώ 13 είχε ο Ένις και 12 ο καθοριστικός Εμπίντ. Για τους Ράπτορς ο Λέοναρντ είχε 35 πόντους, ο Σιάκαμ 21 και ο Λόουρι 20 πόντους αλλά δεν ήταν αρκετοί.