Σοκ στην ΑΕΚ: Τέλος η σεζόν για Ματσιούλις!

56565 0 0

Η φετινή... γκίνια που έχει χτυπήσει την ΑΕΚ δεν λέει να σταματήσει. Ο Γιόνας Ματσιούλις τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ και οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν τίποτα ανησυχητικό, με αποτέλεσμα όλοι να θεωρούν πως ο Λιθουανός απέφυγε τα χειρότερα.

Δεν ήταν, όμως, έτσι, αφού μετά τις νέες εξετάσεις που έκανε με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, ο 34χρονος παίκτης της «Βασίλισσας» διεγνώσθη με κάταγμα στον αγκώνα, κάτι που θα τον αφήσει εκτός για τους επόμενους δυο - τρεις μήνες.

Αυτό σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και αν μην τι άλλο, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πλήγμα για την ΑΕΚ, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που ο ίδιος διένυε καλή περίοδο αγωνιστικά και η ρεβάνς με την γερμανική ομάδα στο ΟΑΚΑ, στην οποία παίζεται η πρόκριση στους «8» του BCL, πλησιάζει (03/04, 19:30).

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν άλλη αλλαγή στο ρόστερ της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση στην πορεία, ενόψει και των playoffs στην Basket League.