Πιτίνο: « Δεν ασχολούμαι με τις φήμες, στόχος μου είναι να βελτιώσω την ομάδα»

pitino 3

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει μπροστά του την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (28/3) και ο Ρικ Πιτίνο εξήγησε πως οι «πράσινοι» μπορούν να πετύχουν τον στόχο της πρόκρισης στα playoffs της EuroLeague ενώ αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα περί επιστροφής του στις ΗΠΑ ώστε να κοουτσάρει ξανά σε κολέγιο.

Ο Αμερικανός προπονητής των «πράσινων» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη επί του Κολοσσού με 95-68, εκεί όπου το «τριφύλλι» έκανε ρεκόρ στα ριμπάουντ.

«Έχουμε ένα μεγάλο ματς και θέλαμε να μείνουμε αήττητοι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρω τον κ. Κουφό έχει εξαιρετικά μπασκετικό μυαλό αλλά η ομάδα του δεν έχει το ταλέντο που έχουμε εμείς κι ως εκ τούτου υπήρχε μια διαφορά στο ταλέντο. Δεν βλέπεις κάθε μέρα η μια ομάδα να έχει 63 ριμπάουντ και η άλλη 30! Θυμάμαι πριν 6-8 εβδομάδες είχαμε μια συζήτηση εδώ για τα playoffs και είχα πει ότι υπάρχουν πιθανότητες και τώρα είναι στο χέρι μας την Πέμπτη να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας».

Ο Ρικ Πιτίνο κλήθηκε να σχολιάσει όσα γράφονται στις ΗΠΑ γι' αυτόν κι αφορούν το ενδεχόμενο επιστροφής του: «Θα πρέπει να επιστρέψω κάποια στιγμή (γέλια). Το ίντερνετ είναι κάτι σπουδαίο, μπορώ τώρα να βγάλω το κινητό μου και κάνω κράτηση για οποιοδήποτε εστιατόριο θέλω, ακόμα και οδηγίες για το σπίτι σας να βρω. Το ίντερνετ είναι καλό εργαλείο ωστόσο όλα τα παιδιά που παίζουν, μπορούν να μπουν και να διαβάσουν ότι θα είμαι ο επόμενος προπονητής των Λέικερς. Δεν ασχολούμαι με τις φήμες! Στόχος μου είναι να βελτιώσω την ομάδα και τους παίκτες και αρκούμε σε αυτό. Είτε μείνω εδώ, είτε γυρίσω στο κολεγιακό πρωτάθλημα, είτε αποσυρθώ, στόχος είναι να την ομάδα και την εικόνα της. Όταν ήρθα είχαμε 8 εντός έδρας και 11 εκτός έδρας ματς, με μόλις ένα “διπλό”, για να μπούμε στα playoffs και είμαστε κοντά».