Σούμποτιτς: «Ο Θανάσης έδινε χρήματα στους περαστικούς»

2659651 1 1

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς που κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού στα τέλη της δεκαετίας του '90 οδηγώντας την ομάδα στο πρώτο της πρωτάθλημα ύστερα από 14 χρόνια, είπε το δικό του «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπολο και θυμήθηκε τον άνθρωπο που τον στήριζε πάντα! 

Ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μεγάλη η στεναχώρια σήμερα. Έφυγε ένας άνθρωπος που συνεργάστηκα μαζί του και είχαμε συνέχεια επαφή στα δύο χρόνια που έμεινα στον Παναθηναϊκό. Ήταν δίπλα μου όλη την ώρα. Με στήριξε! Έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος. Τον αγαπούσα και με αγαπούσε και εκείνος. Είχα ένα μεγάλο σεβασμό σε αυτόν τον άνθρωπο. Πολλές στιγμές που περάσαμε μαζί. Νίκες και ήττες. Μάλιστα μετά τις ήττες έρχονταν και μας στήριζε. Μας έλεγε να μην το βάζουμε κάτω και να προχωράμε.

Μετά το πρωτάθλημα του '98 ήρθε και μου είπε: «Ήξερα ότι θα με δικαιώσεις γιατί επέμενα πολύ για να έρθεις. Με έκανες πολύ περήφανο και χαρούμενο». Συνέχεια δίπλα στην ομάδα. Δυστυχώς λίγοι είναι όπως ήταν τα αδέρφια Γιαννακόπουλων. Αγαπούσαν υπερβολικά την ομάδα. Ήταν σωστοί. Σέβονταν τους πάντες! Όλους. Και τους αντιπάλους. Δεν μισούσαν κανέναν και δεν ήθελαν να κάνουν κακό σε κανέναν. Πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τους ανθρώπους. Ήμουν μπροστά πολλές φορές που ο κύριος Θανάσης άνοιγε το πορτοφόλι του και έδινε πολλά χρήματα σε περαστικούς. Είχε καρδιά και ψυχή!»