Μπαίνει «λουκέτο» στο ΣΕΦ για το ντέρμπι!

1034918 1

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΦ γνωστοποίησε πως δεν θα ανοίξει το γήπεδο για το ντέρμπι της Κυριακής (17/03, 17:00), «λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεση αγώνα».

Το ντέρμπι μεταξύ «αιωνίων» για την 19η αγωνιστική της Basket League είναι κυριολεκτικά στον «αέρα». Μετά την ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι δεν θα συμμετέχει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αφού δεν ορίστηκαν ξένοι διαιτητές, και εν αναμονή της απόφασης διεξαγωγής του παιχνιδιού, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΦ γνωστοποίησε πως δεν θα ανοίξει το γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Μετά την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ότι δεν θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (για την 19 αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε., στις 17/03/2019 και ώρα 17:00), ενημερώνουμε ότι δεν πληρούνται οι κατά τη σύμβαση προϋποθέσεις, μεταξύ Σ.Ε.Φ. και Κ.Α.Ε Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή αγώνα.

Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ. ενημερώνει ότι λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεση αγώνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 17 Μαρτίου 2019 τόσο για τον ανωτέρω αγώνα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα θα παραμείνει κλειστό».