Μπλατ: «Και οι Σέλτικς είχαν 4 ήττες, αλλά κέρδισαν τους Ουόριορς»

4737589

Ο Ντέιβιντ Μπλατ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μαυροβούνιο, τόνισε την αναγκαιότητα της νίκης για την ομάδα του, ενώ σχολίασε ότι μπορεί να γίνουν νίκες που κανείς δεν περιμένει.

 Όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση της ομάδας του:

Για το παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ: «Έφτασε η ώρα να πούμε ότι χρειαζόμαστε τη νίκη, επειδή τώρα δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη απώλεια. Πέρα από το ρεκόρ που έχει η Μπουντούτσνοστ, έχει νικήσει την Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σωματικά και πνευματικά για να τους κερδίσουμε. Έχουν αλλάξει σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που τους κερδίσαμε». 

Για τις πέντε σερί ήττες: «Προτιμώ να κοιτάω το μέλλον και όχι το παρελθόν. Αγωνιστικά οι Σέλτικς είχαν τέσσερις ήττες και κέρδισαν τους Ουόριορς, οπότε ο αθλητισμός είναι έτσι. Μην σας κάνει εντύπωση αν κάνουμε νίκες που δεν τις περιμένει κανείς. Προσπαθούμε για το καλύτερο». 

Για την ίδρυση της Ένωσης Προπονητών με πρόεδρο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το βήμα που έχει γίνει από τη μεριά μας. Όχι μόνο εκείνους που είναι στην Euroleague, αλλά σε όλον τον κόσμο και χρειαζόμαστε σεβασμό και θέλουμε να χτίσουμε πρώτα κάτι καλό για το μπάσκετ και μετά για το επάγγελμά μας».