Παπαδόπουλος: «Πείτε τα στους παίκτες σας, που τους χρωστάτε»

1925621 1

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μέσω του Μάνου Παπαδόπουλου που βρέθηκε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ μιλώντας στον Χρήστο Σταυρόπουλο έκανε λόγο για τους απλήρωτους παίκτες και ότι δεν δικαιούται να μιλάει ο Ολυμπιακός για ένα ματς που δεν... ακούμπησε την μπάλα! 

Συγκεκριμένα ο Μάνος Παπαδόπουλος ανέφερε μέσα στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ: «Είναι συζήτηση αυτή για τους διαιτητές; Μπορεί σε καμία λίγκα να διαλέγει ο καθένας τους διαιτητές, που θέλει; Δεν είναι εγωιστικό αυτό; Να μην θέλει να παίξει με συγκεκριμένους διαιτητές; Ο Ολυμπιακός λέει ξεκάθαρα ότι αν έχει τους συγκεκριμένους διαιτητες, δεν παίζει. Και εγώ λέω: είναι εφικτό ο καθένας να θέλει τους διαιτητές του; Πιο εγωιστικό πράγμα από αυτό δεν υπάρχει. Που έχει ξαναγίνει αυτό; Γιατί δεν μιλάτε για την EuroLeague, που εμείς φωνάζαμε πέρυσι; Εχετε καμία παρέμβαση στην διαιτησία στην EuroLeague; Τους λέτε θέλουμε μόνο Σλοβένους ή μόνο Κροάτες ή μόνο Ρώσους; Λέτε δεν θέλουμε αυτούς ή θέλετε εκείνους; Που έχει ξαναγίνει αυτό; Σε ποια λίγκα του κόσμου έχει ξαναγίνει; Που έχει ξαναγίνει να λέει ομάδα στο ημίχρονο φεύγω γιατί με αδικούν; Για αυτό υπάρχουν και οι νόμοι. Και θέλετε να μας πείτε ότι είστε οι αδικημένοι; Γιατί σε ένα ματς, όπου δεν ακούμπησε την μπάλα ο Ολυμπιακός, θεωρείτε ότι αδικήθηκε δύο φορές; Και μας απειλείτε ότι δεν θα ξανακατέβετε; Πες τε τα στην COSMOTE, που σας δίνει τα λεφτά και στους παίκτες σας, που τους χρωστάτε».

Όσο για την απάντηση του Χρήστου Σταυρόπουλου; «Μάνο ξεφεύγεις. Οι τοποθετήσεις σου είναι στα όρια της γελοιότητας. Δεν θα ξαναμιλήσεις ούτε για Κινέζους, ούτε για τίποτα. Εσύ εδώ έχεις ξαναπεί να παίξουμε με ξένους, όποιους θέλετε, φέρτε. Και το ύφος καρδιναλίων το έχεις εσύ. Το πρόβλημα δεν είναι το ματς του Κυπέλλου. Είναι η συγκεκριμένη κατάσταση. Με τη συγκεκριμένη κατάσταση, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε άλλο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι. Για την διαιτησία δεν είναι η πρώτη φορά, που μιλάμε».

Νωρίτερα και αμέσως μετά την άρνηση του Ολυμπιακού να αγωνιστεί στο ντέρμπι του ΣΕΦ, ο Μάνος Παπαδόπουλος έλεγε μέσα στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ: «Οι ομάδες είναι αδύνατον να διαχειριστούν τη διαιτησία. Και αυτό επειδή δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ποτέ. Ο ένας διαιτητής είναι καλός για τη μία ομάδα, κακός για την άλλη και πάει λέγοντας. Υπάρχουν κανονισμοί και νόμοι. Λέει ο Ολυμπιακός ότι δεν θα κατεβεί αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Και εγώ λέω ότι θέλω άλλους διαιτητές. Και ο Άρης το ίδιο. Και ο Προμηθέας το ίδιο. Και ο Πρέλεβιτς από τον ΠΑΟΚ το ίδιο. Εμείς δεν θα ξανακατέβουμε αν δεν είναι Κινέζοι διαιτητές. Μόνο με Κινέζους θα παίξουμε ξανά. Υπάρχουν θεσμοί. Αν δεν παίξει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, θα βάλω την γάτα μου να κλαίει. Όταν κερδίζουμε όλα είναι καλά. Όταν χάνουμε, μας φταίει κάτι άλλο. Μπορεί όντως να φταίει κάτι σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά να τα μηδενίζουμε όλα στο βωμό των προσωπικών συμφερόντων; Δεν είναι σωστό».

Ο Μάνος Παπαδόπουλος εξέφρασε επίσης την απορία του στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ για τον Προμηθέα και τον Άρη λέγοντας ότι «δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο έχουν τόση αγωνία για τον Ολυμπιακό...» ενώ ουδέποτε τέθηκε θέμα αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να οριστούν ξένοι διαιτητές. ναϊκός ΟΠΑΠ μέσω του Μάνου Παπαδόπουλου που βρέθηκε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ μιλώντας στον Χρήστο Σταυρόπουλο έκανε λόγο για τους απλήρωτους παίκτες και ότι δεν δικαιούται να μιλάει ο Ολυμπιακός για ένα ματς που δεν... ακούμπησε την μπάλα!