Κουφός αντί Φλεβαράκη στον Κολοσσό!

1672 1

Ο Κώστας Φλεβαράκης έφυγε, ο Στέργιος Κουφός... ήρθε στον Κολοσσό, αφού η ροδίτικη ΚΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Στέργιο Κουφό.

Ο Στέργιος Κουφός είναι γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου του 1964 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ηλικία 22 ετών.

Στην πολυετή παρουσία του στους πάγκους έχει εργαστεί σε Χολαργό, Κορωπί, Καλογρέζα, Παπάγου, ΔΑΣΑΛ, Ηλυσιακό, Δάφνη, Απόλλωνα Πατρών, Δούκα, Ρέθυμνο και στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ. Πέρυσι, ήταν στον Χολαργό, τον οποίο οδήγησε στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Από ‘κει και πέρα, ο κ. Κουφός το 2007 είχε συμμετάσχει με το Ρέθυμνο στον τελικό Κυπέλλου, όπου αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, ενώ τη σεζόν 2011/12 είχε τερματίσει με την κρητική ομάδα στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας της Α1. Ο Στέργιος Κουφός είχε πολύ σημαντικές διακρίσεις και στο Κατάρ, ως προπονητής της Αλ Ραγιάν, την οποία ανέλαβε το καλοκαίρι του 2014.

Ο έμπειρος κόουτς οδήγησε την Αλ Ραγιάν στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου. Ακόμη ήταν φιναλίστ στο πρωτάθλημα του Κόλπου, ενώ το 2014 πανηγύρισε την κατάκτηση του “Arab Club Championship”.

Η «θαλασσί» οικογένεια καλωσορίζει τον κ. Κουφό και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.»