Αποθέωσε Σλούκα ο Πιτίνο: «Φοβερός παίκτης, κάνει τα πάντα» (pic)

4708617 1

Λίγο πριν επιβιβαστεί η «πράσινη» αποστολή στο αεροπλάνο με προορισμό την Πόλη, ο Ρικ Πιτίνο με σχετική ανάρτηση αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα!

Ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έγραψε χαρακτηριστικά: «Στον δρόμο για να παίξουμε με την πρωτοπόρο της EuroLeague. Η Φενέρ έχει έναν φοβερό παίκτη. Τον Έλληνα Κώστα Σλούκα ο οποίος κάνει τα πάντα.»

 Ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σχολίασε στην κάμερα της Nova: «Η Φενέρμπαχτσε έχει τον Σλούκα, που είναι ένα από τα καλύτερα γκαρντ στην Euroleague. Είναι ομάδα με εμπειρία, και γι αυτό βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης. Για να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη θα πρέπει σε όλους τους τομείς να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο ματς. Έχουμε κάνει την τακτική μας και πρέπει να την ακολουθήσουμε σε άμυνα και επίθεση». 

Για την απουσία του Βεσελι πρόσθεσε: «Το χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων είναι πως στηρίζονται σε πολλούς παίκτες, και όχι σε έναν, που μπορεί να λείψει από το παιχνίδι. Είναι ομάδα ταλαντούχα, που μπορεί να καλύψει τα κενά. Εάν από τον Παναθηναϊκό έλειπε ο Καλάθης, θα ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα. Η απώλεια του Βέσελι δεν αλλάζει τακτικά την ομάδα του, γιατί έχει πολλές λύσεις και μπορεί να καλύψει τα κενά».

Για την κατάσταση του Γκιστ υποστήριξε: «Ο Γκιστ θα παίξει. Ο Λάνγκφορντ απέχει μία εβδομάδα από την προπόνηση. Δουλεύουμε πολύ με τον Αντετοκούνμπο στο σουτ και είμαι σίγουρος πως θα τον βελτιώσουμε. Δουλεύει σκληρά και θα πάρει καιρό για το σουτ. Ξέρω, όμως, ότι μπορώ να τον κάνω καλύτερο σουτέρ και να τον βελτιώσω».