Παπαγιάννης: «Από άλλον πλανήτη ο Νικ, ευλογία να παίζεις μαζί του»

2015584 1

Με αφορμή την αναμέτρηση με το Λαύριο (4/2, 15:30) ο Γιώργος Παπαγιάννης στάθηκε στη νίκη απέναντι στην Αναντολού Εφές και αποθέωσε τον Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Έτσι και στη συνέχεια

Απέναντι στην Εφές παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο και πήραμε μια νίκη που τόσο πολύ χρειαζόμασταν. Παίξαμε σκληρά στην άμυνα και δεν αφήσαμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει το παιχνίδι της, ενώ στην επίθεση παίξαμε με μυαλό και βάσει πλάνου.

Φυσικά είχαμε και τον Νικ, ο όποιος ήταν από... άλλον πλανήτη την Παρασκευή. Αποτελεί ευλογία να έχεις έναν τέτοιο συμπαίκτη.

Γενικά, θεωρώ πως αν παίζουμε με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα ματς και δη στα εκτός έδρας, θα πετύχουμε τον στόχο μας. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φενέρ, ωστόσο με αυτή θα ασχοληθούμε από την Τρίτη δεδομένου πως αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Λαύριο.

Πρόκειται για μια ομάδα με σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια στην Α1. Μπορεί φέτος να μην τα πηγαίνει τόσο καλά, όμως δεν παύει να είναι ένα αξιόμαχο σύνολο. Από μέρους μας επιβάλλεται να επιδείξουμε την δέουσα σοβαρότητα ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος»